Witaj na naszym forum!

Chcesz wyrazić opinię na temat jakiejś firmy z branży weselno-ślubnej?
A może masz firmę z branży i chcesz umieścić podstawowej informacje o niej?

Zapraszamy to rejestracji, dzięki niej to wszystko będzie możliwe! Rejestracja potrwa tylko kilka sekund.

Rejestracja

Autor: Miretto Wątek: Opinie na temat optyków i okularów  (Przeczytany 64 razy)

Miretto

  • Wiadomości: 9
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Opinie na temat optyków i okularów
« dnia: 11 Czerwiec 2018, 21:01 »
Jeśli macie sprawdzonego optyka lub takiego o którym szukacie opinii to polecam odwiedzić forum dot okularów http://tuokulary.pl/sprawdzony-optyk/ [nofollow] Zakup fajnych oprawek i szkieł to duży wydatek, więc warto wybrać sprawdzone oprawki i dobrego optyka. Różnice w cenie to nawet 300zł przy identycznych soczewkach.

stanowcza

  • **
  • Wiadomości: 57
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
  • Data ślubu: 23.08.1980
Opinie na temat optyków i okularów
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Sierpień 2018, 07:54 »
Ja noszę okulary korekcyjne. A ostatnio trafiłam na takie https://iokulary.pl/product-pol-27244-Emporio-Armani-EA-3137-5696.html [nofollow]   W modnym kształcie oprawek - kocie oko. Twarzowe, wykonane z tworzywa sztucznego, lekkie. No i okazja bo cena promocyjna. Własnie dlatego okularów szukam w internecie, bo są sporo tańsze niż u optyków stacjonarnych. No i często trafia sie na promocje.

nosleep

  • *
  • Wiadomości: 22
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Opinie na temat optyków i okularów
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Wrzesień 2018, 11:08 »
ja kiedys nosiłam okulary ale zdecydowałam się na soczewki. Szkła kontaktowe sa o wiele wygodniejsze - mozna bez problemu jeździć w nich na rowerze czy iśc na basen. W okularach wielu czynności nie da się zrobić. Soczewki zawsze zamawiam w salonie  optycznym Optiland https://optiland.pl/soczewki [nofollow] . Mają bardzo duży wybór i przystępne ceny szkieł.

Amelka

  • *
  • Wiadomości: 31
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Opinie na temat optyków i okularów
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Wrzesień 2018, 10:12 »
Teraz można też skorzystać z usług optyków w internecie. Jest wiele internetowych sklepów, które się zajmują sprzedażą okularów i soczewek. Wygodnym rozwiązaniem są soczewki jednodniowe, od których można rozpocząć używanie jakichkolwiek soczewek: https://dlaoka.com/8-soczewki-jednodniowe# [nofollow]. Wtedy zastanowisz się, czy w ogóle to rozwiązanie Ci odpowiada.

SteffAnja

  • *
  • Wiadomości: 26
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
  • Data ślubu: 01.02.2018
Opinie na temat optyków i okularów
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Październik 2018, 12:18 »
Ja coraz bardziej zaczęłam interesowac się laserową korekcją wzroku. Myśleliście o tym moze? Można tak sporo zaoszczędzić na soczewkach na przestrzeni wielu lat :) Jednak bardziej skłaniam się na razie ku kontaktologii w https://blikpol.pl/soczewki-kontaktowe-dobor [nofollow] gdzie idealnie dobierają soczewki do waszej wady

Wesolutka

  • *
  • Wiadomości: 26
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Opinie na temat optyków i okularów
« Odpowiedź #5 dnia: 31 Październik 2018, 15:29 »
Jeżeli szukasz dobrego salonu optycznego to polecam Ci sie zapoznać z tą strona https://eyewear24.net/product-pol-28174-Ray-Ban-RX-3610V-2943.html [nofollow] Znajdziesz tutaj bardzo dużo Ciekawych ofert ktore powinny Ci sie bardzo spodobać. Dzięki tej stronie bez problemu będziesz w stanie kupić sobie wymarzone okulary :)

zoja80

  • **
  • Wiadomości: 66
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Opinie na temat optyków i okularów
« Odpowiedź #6 dnia: 06 Listopad 2018, 15:46 »
Witam, rzeczywiście jeśli chodzi o Blikpol i jakość ich soczewek są świetni. Ja jednak teraz zastanawiam się nad usunięciem swojej wady. Zalezy mi na laserowym zabiegu i słyszałam,że oni wykonują to najlepiej jak można. Na ich stronie jest wiele szczegółów https://blikpol.pl/ [nofollow] Można zobaczyć tam specjalistów,a nawet cennik. Myślę,że to bardzo uspokaja człowieka przed samym zabiegiem.

 

Kalendarz

Listopad 2018
Pn Wt Śr Cz Pt So Nd
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 [21] 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Nie znaleziono żadnych wydarzeń w kalendarzu.

Polecamy

Reklama

* Shoutbox

Odśwież Historia
  • Petita: hej
    03 Październik 2018, 18:05
  • Valencia: hej
    03 Październik 2018, 13:33
  • Inatka93: Czy na tym forum jeszcze ktoś się udziela? ;d
    08 Lipiec 2018, 11:03
  • BogusiaS: :)
    25 Kwiecień 2015, 14:46
  • Martin: jak to ktoś napisał "Skąd taka mgła? Woda ze Stadionu Narodowego paruje" :D
    23 Październik 2012, 02:07
  • Martin: nie tylko u Ciebie ;/
    23 Październik 2012, 02:06
  • Agusia86: co za pogoda ;/
    22 Październik 2012, 13:26
  • Ewka: :)
    08 Sierpień 2012, 21:31
  • Luśka: :P
    08 Sierpień 2012, 21:29
  • Luśka: :)
    08 Sierpień 2012, 14:35
  • BoskaEmi: ;D
    19 Lipiec 2012, 21:19
  • Agusia86: 8)
    18 Lipiec 2012, 20:28
  • Kasia: :P
    08 Lipiec 2012, 21:57
  • Kasia: Hej hej :) nie śpimy :)
    05 Lipiec 2012, 22:19
  • Ola12345: witam, witam :)
    03 Czerwiec 2012, 14:42
  • Agusia86: siemka, siemka :)
    29 Maj 2012, 22:07
  • dragochan: yO!
    26 Maj 2012, 20:16
  • Gambit: dzień dobry :)
    23 Maj 2012, 23:44
  • dawidek123: siema, siema
    23 Maj 2012, 23:43
  • Martin: Witamy na forum :)
    21 Maj 2012, 00:06